WHAT TIME IS IT....


Get your own Digital Clock

my hearts ...

my hearts ...

Monday, May 28, 2012

orentasi lower 6 ........2012 (:

assalammualaikum .......


bila dtng malas aq update blog berkurun lah aq tdak update , tym bila masa idea aq melimpah rumah mcm kari ayam buatan chef wan aq pun berabis update perkara2 yg aq nak share kat korang .......

klau melodi ada ceta panas , propaganza ada ceta sensasi ..... aq ada ceta suam2 , yeahhhhhh ....... ole kerana sdah tamat sesi orentasi aq pun nak share lah gmbar2 kenangan aq tym orentasi ari 2 ....... ok kite layan gmbar ye , camera aq pun tak lah canggih sngat mcm canon Yuna .... tpy asal bole klik then kluar gmbar ok lah 2 ,


tym senaman bersama upper6 dn guru2 .... (:


acara sukaneka .....  besstttt lari2 , 


ahli kumpulan aq ......team 4 , paling manang ......


paling dpn tu leader kami .. popular dgn yell ayamas , thanks all of u ....


muka 2 trip cool nie....wakakaka


acara perebutan kelapa ....... hahahaha


ahli kumpulan.... dgn yell kami yg hebat , 


mudah2an hubungan sahabat ini dpt d teruskan tnpa ada perselisihan ...amin


x-classmate n new classmate , windu aq dgan yg teda berskolah sdah d sana ):


antara kwn2 yg ceria dn meriah....... 

kbai......assaalammualaikum